Antena Meniu Search
x

Tatăl lui Bogdan Drăghici, detalii despre arestarea fiului său acuzat că şi-a batjocorit copilul

Unul dintre cei mai cunoscuţi taţi din România a fost arestat pentru că şi-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Bogdan Drăghici, liderul Asociaţiei T.A.T.A, a fost denunţat chiar de fosta lui soţie, un medic pediatru din Bucureşti. Mama fetiţei ar fi înregistat plângerea încă din aprilie.

De Redactia Observator la 21.08.2019, 20:31
Vezi și

Unul dintre cei mai cunoscuţi taţi din România a fost arestat pentru că şi-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Bogdan Drăghici, liderul Asociaţiei T.A.T.A, a fost denunţat chiar de fosta lui soţie, un medic pediatru din Bucureşti. Mama fetiţei ar fi înregistat plângerea încă din aprilie. A cerut şi un ordin de protecţie, dar a fost respins. Drăghici, cunoscut drept promotor al drepturilor taţilor, neagă orice acuzaţie. Poliţiştii au ridicat din casa lui calculatoare şi verifică în aceste momente dacă există şi alte victime. Atenţie, urmează detalii cu puternic impact emoţional!

Procurorii au spulberat imaginea tatălui model. În această fotografie, Bogdan Drăghici îşi ţine în braţe una dintre copile, în timp ce în mână are o carte cu un titlu sugestiv: părintele perfect. 

Din 2008, pleda pentru drepturile taţilor. A înfiinţat o asociaţie şi a luat poziţie de nenumărate ori, cerând drepturi egale pentru ambii părinţi. 

Bogdan Drăghici, preşedinte TATA: Avem în evidenţele Alianţei TATA mii de taţi care într-adevăr suferă pentru că sunt ţinuţi departe de copii lor. Pentru că Direcţiile de Protecţie a Copilului nu intervin, nu funcţionează, nu vor să protejeze copilul

Acum i se aduc acuzaţii extrem de grave: viol şi agresiune sexuală faţă de propria fiică. Este vorba despre una dintre fiicele sale vitrege.

Bogdan Drăghici se afla la a doua căsătorie şi creştea împreună cu un medic pediatru patru fete. Între timp, cei doi au divorţat. Procurorii spun că victima este fiica fostei sale soţii. Ar fi fost abuzată pe când avea doar 10 ani. 

Soţia lui Bogdan Drăghici ar fi observat că acesta are un comportament destul de ciudat faţă de copiii părinţilor care-l contactau pentru diverse probleme. Stând de vorbă cu fetele ei ar fi aflat multe grozăvii. Avocata medicului susţine că fata cea mare ar fi fost abuzată, timp de patru ani. 

Anul acesta, în aprilie, mama fetelor s-a dus la poliţie, cu o plângere. Dar nimeni nu ar fi luat-o în seamă, mai spune apărătorul ei. Situaţia era cu atât mai complicată, cu cât fetiţa ei cea mică, pe care o are împreună cu Bogdan Drăghici, locuia cu tatăl. 

Mama a câştigat custodia, dar nu a reuşit să ia copilul. A cerut în schimb un ordin de restricţie, care i-a fost respins. Femeia a fost atât de afectată încât în luna iunie a cerut sprijinul unei asociaţii. 

Tatăl lui Bogdan Drăghici susţine că, la mijloc, e un război între cei doi părinţi. 

Gheorghe Drăghici, tatăl lui Bogdan Drăghici: El este preşedintele Asociaţiei TATA. Şi femeia asta nu a plătit doi ani nimic, pensie alimentară. Şi acum ce s-a gândit ea? Hai să merg la Secţia 24, care Secţie a trimis-o la plimbare şi i-a zis, arată-mi dovezi. Vii după trei ani cu vorbe? Nu se poate aşa ceva

Bogdan Drăghici a fost reţinut în cursul zilei de ieri. Poliţiştii l-au ridicat chiar din casa în locuia cu fetele şi părinţii săi. 

Gheorghe Drăghici, tatăl lui Bogdan Drăghici: Au sculat fetele din somn. Au bătut prin garduri. Am venit şi i-am oprit că erau pregătiţi să spargă uşile şi la casă. Au făcut percheziţie. Au încărcat trei maşini. I-au luat toate calculatoarele crezând că găseşte ceva. Ce sa găsească domnule?

După mai bine de 5, 6 ore de audieri, suspectul principal în acest caz nu şi-a recunoscut vina. În cele din urmă a fost adus aici, la Tribunalul Bucureşti, pentru măsura arestării preventive, pentru următoarele 30 de zile. 

Judecătorii i-au dat mandat de arestare. Ancheta este abia la început. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tatăl lui Bogdan Drăghici, detalii despre arestarea fiului său acuzat că şi-a batjocorit copilul