Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tatăl a şase copii, cursă spre moarte pe Centura Capitalei. Tânărul de 32 de ani s-a rostogolit cu maşina, a ieşit de pe drum şi s-a oprit la jumătate de kilometru distanţă

Tragedie, seara trecută, pe Centura Capitalei. Şoferul unei maşini care gonea pe şosea a murit după ce, într-o clipă de natenţie, a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit banda pe care circula.

de Redactia Observator

la 13.07.2024 , 13:47

Au urmat momente cumplite, în care autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori, după care s-a oprit la jumătate de kilometru distanţă de locul în care a ieşit de pe carosabil. 

Mai multe bucăţi din maşină s-au împrăştiat zeci de metri pe câmp şi pe asfalt. Potrivit IPJ Ilfov, tragedia a avut loc în jurul orei 23.25, pe DNCB, în afara orașului Popești Leordeni, pe sensul dinspre Berceni către Glina, la kilometrul 30.

Tânărul a lăsat în urmă 6 copii

Vezi și

Bărbatul de 32 de ani a lăsat în urmă 6 copii şi o soţie sfâşiată de durere. 

Membrii familiei se pregătesc acum pentru înmormântare, în timp ce poliţiştii continuă verificările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Tatăl a şase copii, cursă spre moarte pe Centura Capitalei. Tânărul de 32 de ani s-a rostogolit cu maşina, a ieşit de pe drum şi s-a oprit la jumătate de kilometru distanţă