Antena Meniu Search
x

Tavy Puștiu, manelistul strivit de tren, mesaj teribil pe Facebook, acum o lună: "Într-o zi, trenul greșit..."

Tavy Puștiu, manelistul care a pierit strivit de tren, a postat acum o lună un mesaj teribil pe Facebook, acum o lună: "Într-o zi, trenul greșit...". Manelistul în vârstă de 29 de ani pare că și-a prevestit sfârșitul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.08.2020, 10:52

  • Manelistul era live pe Facebook în momentul accidentului.
  • Soția lui era la volan, e rănită grav, în spital.

Un manelist din Ploiești, Tavy Puștiu, a murit duminică într-un cumplit accident în care mașina condusă de soția lui a fost lovită în plin de un tren. Tânărul era pe locul din dreapta și transmitea pe Facebook, live. 

Accidentul s-a produs pe Strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor, fiind surprins chiar din interiorul mașinii. Trenul a intrat direct în partea dreaptă a autoturismului, în bancheta pe care se afla Tavy Puștiu, care a murit pe loc. Soția lui e în stare gravă la spital.

Pe data de 10 iulie, cu aproximativ o lună înainte să moară în accident, Tavy Puștiu a postat un mesaj, care la vremea respectivă nu părea deloc ieșit din comun. În lumina ultimelor evenimente, însă, cuvintele sale au căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au iubit și apreciat.

"Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă", a scris tânărul manelist pe contul personal de Facebook. Mesajul i-a făcut pe mulți dintre să creadă că acesta și-a prevestit moartea, venită după impactul devastator cu trenul, de duminică de dimineață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tavy Puștiu, manelistul strivit de tren, mesaj teribil pe Facebook, acum o lună: "Într-o zi, trenul greșit..."