Antena Meniu Search
x

Taximetrist surprins în timp ce juca poker pe tabletă în traficul agomerat din Bucureşti (Video)

Scene ireale în traficul din Bucureşti. Un taximetrist a fost filmat de un client în timp ce conducea şi juca poker pe tabletă. Mai mult, clientul ne-a povestit cum taximetristul a verificat meciuri şi a fost atent mai mult la dispozitiv.

Taximetrist surprins în timp ce juca poker pe tabletă în traficul agomerat din Bucureşti
Taximetrist surprins în timp ce juca poker pe tabletă în traficul agomerat din Bucureşti - Observator

Scene ireale în traficul din Bucureşti. Un taximetrist a fost filmat de un client în timp ce conducea şi juca poker pe tabletă.

Mai mult, clientul ne-a povestit cum taximetristul a verificat meciuri şi a fost atent mai mult la dispozitiv.

"S-a întâmplat în Bucureşti. Eram aproape de Matei Basarab şi l-am rugat să îşi termine jocul când ajungem la destinaţie. Nu mi-a răpuns, însă am observat că din acel moment arunca cărţile. Înainte de a se juca poker, a verificat scorurile mai multor meciuri pe Flashscore", a declarat clientul.

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat în timp ce taximetristul conducea prin traficul din Bucureşti. Practic, atenţia bărbatului a fost îndreptată mai mult către tabletă şi nu către drum, fiind în pericol de a provocat un accident rutier în orice moment.

Totuşi, mulţi dintre cei care recurg la astfel de gesturi spun că lor nu li se poate întâmpla un accident pentru că sunt experimentaţi.

Din nefericire, statisticile ne arată că mii de români îşi pierd viaţa pe şosele în fiecare an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Taximetrist surprins în timp ce juca poker pe tabletă în traficul agomerat din Bucureşti (Video)