Antena Meniu Search
x

Video Telenovelă în Mehedinţi: Un tânăr de 19 ani şi-a înjunghiat rivalul în dragoste. Lama cuţitului a rămas înfiptă în corpul bărbatului de 21 de ani

Rivalitatea în dragoste l-a transformat pe un tânăr de 19 ani într-un criminal. Bărbatul l-a înjunghiat pe un altul de 21 de ani, pentru că amândoi iubeau aceeaşi fată.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 16:03

Vezi și

Cei doi au stabilit să se întâlnească pentru a discuta, după ce rivalitatea pentru inima fetei le-au cauzat adeseori certuri. Însă discuţia s-a aprins, iar bărbatul mai tânăr a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălat. Lama cuţitului s-a rupt şi a rămas înfiptă în corpul victimei.

A vrut să ucidă în numele iubirii

Spriat de ce a făcut, agresorul a aruncat cealaltă jumătate de cuţit într-o grădină. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență din Drobeta Turnu Severin, după care a fost transferat la o unitate medicală din Timișoara. 

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi cercetat pentru tentativă la omor. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. În timpul audierilor, tânărul de 19 ani şi-a rezervat dreptul la tăcere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Telenovelă în Mehedinţi: Un tânăr de 19 ani şi-a înjunghiat rivalul în dragoste. Lama cuţitului a rămas înfiptă în corpul bărbatului de 21 de ani