Antena Meniu Search
x

Urmează câteva zile NEOBIŞNUIT DE CALDE! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi

Meteorologii anunţă vreme frumoasă în următoarele zile. De joi, vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit pentru sfârsitul lunii aprilie, în cea mai mare parte a tării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 si 27 de grade, mai scăzute pe litoral.

Meteorologii anunţă vreme frumoasă în următoarele zile. De joi, vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit pentru sfârsitul lunii aprilie, în cea mai mare parte a tării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 si 27 de grade, mai scăzute pe litoral.

LUNI

În cea mai mare parte a tării, vremea se va mentine mai rece decât în mod obisnuit în această perioadă din an, în special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei în nordul, centrul si estul tării, unde pe arii restrânse vor fi averse de ploaie. În Moldova, Dobrogea si estul Munteniei se pot semnala si descărcări electrice. În zona montană vor fi precipitatii slabe, mixte, mai ales ninsori la altitudini mari. Vântul va sufla moderat, cu intensificări izolate în timpul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în estul Transilvaniei si 17...18 grade în sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei. Noaptea, local se va produce brumă.

BUCUREŞTI. Vremea va fi încă rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare si conditii de ploaie slabă, de scurtă durată. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 2...4 grade, usor mai scăzută, spre 0 grade, în zona preorăsenească unde vor fi conditii de brumă.

Pe acelaşi subiect

MARTI

Vremea va fi predominant frumoasă si se va încălzi, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza si seara în zonele de munte precum si în vestul si nord-vestul tării, unde izolat vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, dar local si în Banat, Crisana, Dobrogea si Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade pe litoral si 23 de grade in vest, centru si sud. În zonele joase de relief, izolat se va semnala ceată, iar în estul Transilvaniei vor mai fi conditii de brumă.

BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă si se va încălzi, devenind normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade.

MIERCURI

Vremea se va mentine predominant frumoasă si va continua să se încălzească usor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul după-amiezii în zonele montane, unde izolat vor fi averse, posibil însotite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, dar local si temporar, cu precădere în cursul zilei si în regiunile vestice, centrale si estice.

Temperaturile maxime se vor situa între 16 si 25 de grade, mai scăzute pe litoral pana la 12...14 grade. 25 de grade se vor inregistra in vestul, sudul si centrul tarii. În zonele joase de relief din sudul, centrul si estul tării, dimineata si noaptea, pe arii restrânse vor fi conditii de ceată, iar în depresiunile din estul Transilvaniei, noaptea vor fi conditii de brumă.

BUCUREŞTI. Vremea se va mentine frumoasă si va continua să se încălzească usor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

JOI

Vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit pentru sfârsitul lunii aprilie, în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nord-vestul si centrul teritoriului, precum si la munte, unde mai ales spre seară si noaptea, local vor fi averse, posibil însotite si de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în zona montană înaltă si temporar în regiunile vestice, centrale si estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 si 27 de grade, mai scăzute pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Urmează câteva zile NEOBIŞNUIT DE CALDE! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi