Antena Meniu Search
x

Foto Teodora, o tânără polițistă din Cisnădie, a fost răpusă de o boală necruțătoare la doar 35 de ani: "Ți-ai găsit locul și liniștea între îngeri"

Teodora Maria Popa, o tânără polițistă din Cisnădie, a murit după o grea suferință. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu este în doliu.

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 22:14

polițista Teodora Maria Popa
Teodora, o tânără polițistă din Cisnădie, a fost răpusă de o boală necruțătoare la doar 35 de ani: "Ti-ai găsit locul și liniștea între îngeri" - Facebook

Teodora Maria Popa avea 35 de ani și era agent de poliție în orașul Cisnădie. Apropiații sunt cei care au dat, miercuri, vestea decesului. Tânăra agentă a fost răpusă de o boală necruțătoare. S-a luptat extrem de mult să trăiască, însă corpul ei a cedat. Teodora a lăsat în urmă un soț iubitor și doi copii.

"Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre Popa Teodora Maria, care astăzi, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.  La doar 35 ani, a lăsat în urmă soțul, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 10 ani.  A activat la IPJ SIBIU – Politia Orașului Cisnădie, a adorat această meserie, a iubit oamenii, a empatizat și suferit cu fiecare în parte, adunând la ea problemele tuturor, oferind oricărui străin și pâinea de la gură, lucruri ce și-au lăsat amprenta în societate", se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook Polițiști - Uniți Suntem Puternici.

Regrete după moartea polițistei din Cisnădie

Mulți dintre cei care au cunoscut-o pe polițista Teodora Maria Popa i-au transmis ultimele gânduri pe rețelele de socializare, spunând că a fost un om bun, mereu cu zâmbetul pe buze, cald și sincer. "Nu există cuvinte să putem descrie un om de o bunătate rară, așa cum ai fost tu. Sunt convins că ți-ai găsit locul și liniștea între îngeri, aici ai luptat destul! Plecarea ta e o pierdere uriașă pentru oameni și pentru societate. Ne vor lipsi vorbele și sfaturile tale", a scris un apropiat pe Facebook, potrivit Ora de Sibiu.

Trupul neînsuflețit al Teodorei a fost depus la capela cimitirului din Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Teodora, o tânără polițistă din Cisnădie, a fost răpusă de o boală necruțătoare la doar 35 de ani: "Ți-ai găsit locul și liniștea între îngeri"