Antena Meniu Search
x

Accident mortal pe un drum din Bistriţa, provocat un şofer începător. Un pieton a fost spulberat de vitezoman

Vezi și

Teribilismul unui tânăr care abia şi-a luat permisul de conducere a făcut o victimă la Bistriţa Năsăud. A apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a lovit în plin un pieton. Şoferul, neexperimentat, nu a mai putut controla maşina, a izbit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ. A reuşit să iasă nevătămat, însă pietonul a murit.

Fără experienţă la volan, băiatul de 19 ani a călcat pedala de acceleraţie şi s-a speriat când, în faţa maşinii, s-a trezit cu un pieton.

A tras de volan, iar autoturismul, scăpat de sub control, a doborât un stâlp de metal, s-a înfipt într-un cap de pod şi s-a răsturnat. Bărbatul lovit a rămas zdrobit pe asfalt.

Medicii, care au ajuns în grabă, nu l-au putut salva.

Bărbatul plecase în sat să cumpere becuri. Soţia şi fiica erau la doar câţiva metri distanţă, într-un magazin alimentar. 

Tânărul şofer a reuşit să iasă singur din maşină şi a scăpat doar cu câteva zgârieturi. El va răspunde acum în faţa legii pentru moartea bărbatului de 51 de ani.

O anchetă va stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Accident mortal pe un drum din Bistriţa, provocat un şofer începător. Un pieton a fost spulberat de vitezoman