Antena Meniu Search
x

Teroare din gelozie: Un bărbat din Călăraşi şi-a înjunghiat fosta iubită şi i-a dat foc tatălui ei. La final s-a dus şi peste actualul partener

Gelozia l-a împins la un gest extrem pe un bărbat de 35 de ani din comuna Roseţi, judeţul Călăraşi. Supărat nevoie mare că iubita l-a părăsit pentru un alt bărbat, individul s-a gândit să-i aplice acesteia o corecţie. În miez de noapte, bărbatul a intrat în casa femeii, a pus mâna pe un cuţit și-a înjunghiat-o. 

de Redactia Observator

la 06.10.2023, 18:38

Vezi și

Când tatăl fetei a vrut să intervină, atacatorul a aruncat cu benzină pe el şi i-a dat foc. Fără nici măcar o remuşcare, bărbatul s-a dus să-şi regleze conturile şi cu actualul iubit al femeii, pe care l-a înjunghiat. 

Toate cele trei victime au fost transportate de urgenţă la spital. Poliţiştii l-au căutat pe atacator fără încetare, chiar şi cu un elicpoter, însă nici urmă de acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Teroare din gelozie: Un bărbat din Călăraşi şi-a înjunghiat fosta iubită şi i-a dat foc tatălui ei. La final s-a dus şi peste actualul partener