Antena Meniu Search
x

Testele ADN arată 99,8% că oasele din curtea criminalului din Caracal sunt ale Alexandrei. Noi rezultate, luni

Testele ADN arată 99,8% că oasele din curtea criminalului din Caracal sunt ale Alexandrei. Vor fi refăcute luni, conform procedurilor, dar rezultatele nu se pot modifica, anunţă surse din cadrul anchetei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.08.2019, 23:39

Alexandra Mâceşanu, ucisă la Caracal
Testele ADN arată 99,8% că oasele din curtea criminalului din Caracal sunt ale Alexandrei. Noi rezultate, luni - Observator.tv

Testele ADN arată 99,8% că oasele din curtea criminalului din Caracal sunt ale Alexandrei. Vor fi refăcute luni, conform procedurilor, dar rezultatele nu se pot modifica, anunţă surse din cadrul anchetei.

ADN-ul din fragmentele osoase găsite acasă la Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, este al adolescentei, a declarat vineri seară, la Antena 3, unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănaşu.

"ADN-ul este în proporţie de 99,8 % al Alexandrei, nu există un alt ADN găsit pe acele oase. Nu doar pe oase, ci şi pe dinţii găsiţi în curte este ADN-ul fetei. Luni se vor reface testele şi va fi făcut raportul preliminar. Nu pentru că medicii legişti nu sunt siguri de rezultat, ci pentru că aşa e procedura.", a spus o sursă din ancheta crimelor de la Călăraşi. "99,8% din markeri atestă faptul ca ADN-ul este al Alexandrei. Luni va ieşi un alt raport preliminar, cu noi markeri, care vor atesta lucrul acesta 100%."

Aceeaşi sursă a mai dezvăluit că oasele erau foarte degradate din cauza arderii şi nu se poate stabili când au fost arse. Gheorghe Dincă le-a spus poliţiştilor, vineri, că după ce a ucis-o pe fată, a pus-o într-un butoi fără fund de aproximativ 1,60 m, sub ele erau lemne şi a dat foc. Peste cadavru a turnat 3 kg de vaselină şi a pus un rulou de carton asfaltat.

"Ministrul Justițieie l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata.", a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, vineri seară, la "Exces de putere", la Antena 3.

Criminaul Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Mâceşeanu, 15 ani, şi Luiza Melencu, 19 ani, le-a dat vineri noi detalii cumplite anchetatorilor, spunându-le inclusiv ce a făcut cu cadavrul Alexandrei, pe care a ucis-o joi, 25 iulie, la o zi după ce o răpise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Testele ADN arată 99,8% că oasele din curtea criminalului din Caracal sunt ale Alexandrei. Noi rezultate, luni