Antena Meniu Search
x

Video Timişoara e roz în fiecare primăvară. Cireşii, asemănători cu cei care fac senzaţie în Japonia, îi atrag pe locuitori ca un magnet

Primăvara este roz la Timişoara. Pe malul Begăi este o explozie de culoare şi optimism de când au înflorit cireşii. Pomii, asemănători celor care fac senzaţie la Washington sau în parcurile din Japonia, îi atrag ca un magnet pe locuitori. Fotografi amatori sau profesionişti, toţi vor să imortalizeze spectacolul naturii.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.04.2022, 20:21

Vezi și

An de an, la finalul lunii martie, aleea de pe Malul Begăi, din spatele Catedralei Mitropolitane, îmbracă haine noi, pline de culoare. Cireşii înfloriţi oferă un peisaj care îţi taie respiraţia şi care este fotografiat de mii de oameni. Pe reţelele de socializare, selfiurile nu mai sunt la modă. Acum surprindem spectacolul roz al naturii alături de un fotograf profesionist. Aleea de pe malul Begăi e clar cea mai imortalizată zona în aceste zile.

Şi Alexandra s-a asortat cu decorul şi a intrat rapid în atmoferă. Indicaţiile şi talentul fotografului au ajutat-o să obţină cadrele perfecte. "Ar trebui să ne bucurăm de fiecare zi de primavară, chiar dacă astăzi soarele nu este de partea noastră. Prefer să imortalizez momentul pentru că în ultimii ani nu ne-a bucurat la intensitate maximă de asta", a declarat Alexandra Belciu - model. "Acum este momentul în care cireşii ăştia înfloresc şi oamenii profită de ocazie. Vin să-şi facă poze. Pe mine mă caută, stabilim o întâlnire, venim, facem pozele, iese perfect şi aia e", a declarat Cristian Lole - fotograf.

Momentul ales este esenţial, pentru că aleea roz iese perfect în poze doar câteva zile pe an. Denumită şi Tunelul Iubirii, aleea străjuită de pomi în care au înflorit mii de diamante roz cu inserţii albe pare fără sfârşit. Iar spectacolul culorilor este completat de magnolii!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Timişoara e roz în fiecare primăvară. Cireşii, asemănători cu cei care fac senzaţie în Japonia, îi atrag pe locuitori ca un magnet