Antena Meniu Search
x

Tineri atacaţi de urs în Băile Tuşnad, în centrul oraşului. Victimele au fost spitalizate cu muşcături

Doi tineri au fost atacaţi de urs chiar în centrul oraşului Băile Tuşnad. Au fost muşcaţi de animal şi au fost spitalizaţi cu răni la picioare, piept şi pe faţă. Potrivit martorilor, a fost vorba despre o ursoaică cu pui.

Ursoaică şi pui caută mâncare în Băile Tuşnad
Un urs şi puiul său sunt filmaţi de un localnic în Băile Tuşnad răscolind în gunoi după mâncare - Observator

Doi tineri au fost atacaţi de urs chiar în centrul oraşului Băile Tuşnad. Au fost muşcaţi de animal şi au fost spitalizaţi cu răni la picioare, piept şi pe faţă. Potrivit martorilor, a fost vorba despre o ursoaică cu pui. Victimele sunt în stare stabilă.

Incidentul s-a produs în jurul orei 05.30 - 06.00 dimineaţa, spun cei de la Ambulanţa Harghita. Ruda uneia dintre victime a explicat că, unul dintre tineri se ducea la serviciu, când a fost atacat în centrul oraşului Băile Tuşnad de o ursoaică. Animalul avea şi 3 pui.

Tânărul şi-a chemat în ajutor un prieten, însă şi acesta a fost atacat.

Victimele au fost muşcate de mai multe ori. Au fost transportate la Spitalul din Miercurea Ciuc. Medicii spun că pacienţii au răni la mâini, picioare şi faţă, dar sunt în stare stabilă. 

Zilele trecute, un urs înfometat a intrat în cursul nopţii într-un centru de plasament din Băile Tuşnad, cu 50 de copii. Nimeni nu a fost rănit atunci. Pe 25 iulie însă, un tânăr de 27 de ani a fost atacat în stradă de un urs. Victima, care era în compania unui grup de tineri, participa la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tineri atacaţi de urs în Băile Tuşnad, în centrul oraşului. Victimele au fost spitalizate cu muşcături