Antena Meniu Search
x

2 tineri din Mediaş, aproape să omoare un băiat pentru 10 lei, pe care i-au împărţit frăţeşte

Biroul Investigații Criminale Mediaș a reținut un minor în vârstă de 17 ani, cercetat penal într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Persoana în cauză, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 19 ani, ar fi lovit un tânăr pentru a-i fura banii, 10 lei.

Biroul Investigații Criminale Mediaș a reținut un minor în vârstă de 17 ani, cercetat penal într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Persoana în cauză, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 19 ani, ar fi lovit un tânăr pentru a-i sustrage banii pe care îi avea asupra sa, adică nu mai mult de 10 lei.

Victima celor doi va sta cel puțin 10 zile în spital pentru a primi îngrijiri medicale după bătaia soră cu moartea.

Față de minorul în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul de Investigații Criminale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » 2 tineri din Mediaş, aproape să omoare un băiat pentru 10 lei, pe care i-au împărţit frăţeşte