Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au fost prinşi cei doi tineri care au bătut un bătrân, la Braşov, până l-au bagat în comă

Scene greu de imaginat au fost suprinse de o cameră de supraveghere din centrul oraşului Braşov. Într-un pasaj, un bătrân a fost bătut până la leşin.

de Redactia Observator

la 01.04.2018 , 19:44

Scene de o brutalitate greu de imaginat au fost suprinse de o cameră de supraveghere din centrul oraşului Braşov. Într-un pasaj, un bătrân a fost bătut până la leşin de doi tineri. Agresorii l-au lovit cu putere chiar şi după ce n-a mai mişcat. Deşi l-ar fi putut ucide, NU sunt acuzaţi de tentativă de omor.

Un bătrân fără apărare, încolţit de doi tineri agresivi într-un pasaj din Braşov. Sunt scene de o violenţă şocantă. Victima caută cu disperare ajutor. Încearcă să fugă, dar agresorii atacă din spate. Din mâinile lor, bătrânul nu a mai avut nicio şansă să scape. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere. 

Gabriela Dinu, purtator de cuvant al IPJ Brasov​:

Vezi și

S-a întâmplat ieri dimineaţă. Tinerii aceia care-l lovesc sunt un băiat de 18 ani din Botoşani şi încă unul de 23 de ani din Buzău.

Sub loviturile lor, bărbatul s-a prăbuşit inconştient. Nici măcar atunci, unul dintre cei doi indivizi nu s-a oprit. A continuat să-l lovească fără milă. Abia când un agent de pază s-a apropiat, agresorii au luat-o la fugă. Bărbatul, angajat la o firmă privată, a reuşit să-i prindă şi i-a predat poliţiştilor. În faţa anchetatorilor, atacatorii ar fi declarat că au fost beţi. 

Gabriela Dinu, purtator de cuvant al IPJ Brasov​:

Am înţeles că se cunoşteau cu victima şi a pornit un conflict de la o sumă de bani.

Bătrânul i-ar fi ajutat pe cei doi indivizi contra cost, doar că atunci când a solicitat banii ar fi fost atacat. A supravieţuit, dar va avea nevoie de cel puţin 16 zile de spitalizare.

Marius Leonte, Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov

Este internat pe neurochirurgie. În momentul de faţă e biped, conştient. În stare stabilă. 

Omenii din Braşov spun că zona în care s-a întâmplat incidentul este una extrem de periculoasă. 

Cei doi agresori au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Sunt acuzaţi de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Au fost prinşi cei doi tineri care au bătut un bătrân, la Braşov, până l-au bagat în comă