Antena Meniu Search
x

Tineri prinşi mâncând seminţe pe stradă au fost amendați și puşi de poliţiştii craioveni să măture - VIDEO

Mai mulţi tineri prinşi mâncând seminţe pe stradă au fost amendați și puşi de poliţiştii craioveni să măture domeniul public. 

De Redactia Observator la 24.06.2021, 10:54
Tineri prinşi mâncând seminţe pe stradă au fost amendați și puşi de poliţiştii craioveni să măture - VIDEO
Tineri prinşi mâncând seminţe pe stradă au fost amendați și puşi de poliţiştii craioveni să măture - VIDEO - Facebook

Polițiștii craioveni au întrerupt șueta mai multor tineri, prinși în timp ce mâncau semințe și aruncau cojile pe jos. Oamenii legii i-au amendat și i-au pus să măture domeniul public. 

"Noapte de noapte, echipaje ale Poliției Locale, cu competențe în menținerea ordinii publice și circulație, verifică zonele cunoscute din municipiu unde grupurile de tineri provoacă deranjarea liniștii publice și încalcă regulile de conviețuire socială: foișoare, esplanade, parculețe, aleile dintre blocuri unde sunt amplasate bănci.

Tinerii ce înteleg greșit socializarea, ce se manifestă zgomotos, ascultă muzică la volum ridicat, consumă alcool și murdăresc domeniul public prin aruncarea de coji de semințe, peturi, cutii, ambalaje, etc, sunt sancționați contravențional și, că masură complementară, aceștia curată domeniul public.

Cei care staționează în locuri nepermise, primesc punctele amendă și punctele de penalizare cuvenite.Noapte de noapte desfășurăm acțiuni pentru menținerea liniștii și ordinii publice", este mesajul transmis de polițiștii craioveni. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tineri prinşi mâncând seminţe pe stradă au fost amendați și puşi de poliţiştii craioveni să măture - VIDEO

Breaking News

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus...

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg