Antena Meniu Search
x

Un TIR încărcat cu ulei a luat foc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Intervenţie periculoasă pentru pompieri pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Un TIR încărcat cu ulei a luat foc şi a ars ore întregi ca o torţă.

de Redactia Observator

la 18.09.2020, 11:04

Vezi și
  • A fost nevoie de câteva ore pentru stigerea flăcărilor.
  • TIR-ul a fost distrus în totalitate.

Trei echipaje de salvatori s-au luptat să ţină flăcările sub control, pe măsură ce uleiul se scurgea pe carosabil. Totul s-a terminat fără victime.

O vâlvătaie uriaşă de foc, vizibilă de la mai mulţi kilometri distanţă. Este scena pe care au văzut-o noaptea trecută şoferii care circulau pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

La kilometrul 94, cu puţin înainte de intrarea în Piteşti, şoferul unui TIR a fost nevoit să tragă urgent pe dreapta. Unul dintre pneuri explodase. Când a coborât, a văzut că partea dreaptă a cabinei luase foc. În scurt timp, tot vehiculul a devenit o torţă.

TIR-ul era plin cu sticle de ulei de floarea soarelui. Două autospeciale de la Detașamentul Bradu au venit să stigă flăcările.

O a treia a fost chemă de urgenţă, din Piteşti, când primii pompieri ajunşi la faţa locului au văzut amploarea incendiului.

A fost nevoie de câteva ore pentru stigerea flăcărilor. TIR-ul a fost distrus în totalitate. Şoferul de 53 de ani este teafăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un TIR încărcat cu ulei a luat foc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti