Antena Meniu Search
x

Accident grav cu un TIR românesc, pe o autostradă din Austria. Imagini teribile, după impactul cu un alt camion (video)

Un accident grav cu un TIR românesc implicat a avut loc luni în jurul prânzului în Austria. Au fost surprinse imagini teribile, imediat după impact. 

Un accident grav cu un TIR românesc implicat a avut loc luni în jurul prânzului în Austria. Au fost surprinse imagini teribile, imediat după impact. 

Un camion românesc staţionat pe banda de urgenţă a autostrăzii A1, în dreptul localităţii St. Valentin a fost lovit din plin de un alt TIR, cabina acestuia fiind făcută zob de impact. Şoferul a rămas încarcerat şi a fost scos dintre fiare de pompieri după mai bine de jumătate de oră.

A fost preluat de un elicopter şi transportat la spital în stare gravă. Şoferul român nu a fost rănit, dar e în stare de şoc.

La câteva zeci de minute după impactul dintre cele două TIR-uri, în zona din spatele lor unde se formase un blocaj de circulaţie a avut loc un alt accident, cu un camion şi mai multe maşini, 12 persoane fiind rănite, niciuna dintre ele nefiind însă în stare gravă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autostrada a fost blocată complet în zona accidentului timp de 6 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav cu un TIR românesc, pe o autostradă din Austria. Imagini teribile, după impactul cu un alt camion (video)