Antena Meniu Search
x

Video Titanii snooker-ului s-au înfruntat la Cluj într-un meci demonstrativ. Câţiva fani au avut chiar ocazia să joace un meci vedetele

Titanii snooker-ului s-au înfruntat la Cluj-Napoca într-un meci demonstrativ. Campionul mondial en-titre, Luca Brecel, și campionul mondial al seniorilor, Jimmy White, au făcut spectacol în cadrul unui eveniment rar. Câţiva pasionaţi au avut chiar ocazia să joace un meci cu cele două vedete.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 14:10

Vezi și

Experienţa a fost cu atât mai originală, cu cât s-a jucat în aer liber. Cei doi aşi ai snookerului s-au simţit extraordinar la Cluj. "A fost o experienţă grozavă. A fost prima dată când am jucat afară, a fost plăcut să văd oamenii aşa de aproape de masă, a fost o atmosferă plăcută", a declarat Luca Brecel – campion mondial. La lăsarea întunericului însă, meciul a devenit dificil, aşa că Jimmy White a data dovadă de fair play, aprins o lumânare şi a ţinut-o lângă adversarul său pentru ca acesta să vadă bila.

Spectatorii s-au bucurat din plin de meciul superb

"Pe întuneric devenise puţin dificil să jucăm, dar am făcut ce am putut şi, din fericire, nu a plouat", a declarat Jimmy White – campion mondial seniori. Meciul s-a terminat cu victoria categorică a lui Jimmy White, care s-a impus cu 3 la 0. "E mereu o plăcere să joci cu Jimmy White, este o legendă a jocului. M-a bătut azi, este prea bun pentru mine, a jucat foarte bine, dar pentru mine a fost o seară frumoasă cu oameni drăguţi", a declarat Luca Brecel – campion mondial. "Jocul din seara asta a fost demonstrativ. Este plăcut să joc în România, am mai jucat aici de 3 -4 ori, dar nu în acest oraş. Este un oraş fabulos", a declarat Jimmy White – campion mondial seniori.

Spectatorii s-au bucurat din plin de meciul superb. "Jocul dintre ei a fost spectaculos, au făcut glume, au făcut spectacol, au reuşit să bage nişte bile extraordinare, chiar a fost minunat", a declarat Dan Dumitraș – jucător amator. "A fost o onoare pentru mine, deoarece Jimmy White este o legendă, am jucat în copilărie acest sport, mă bucur că am reușit să îi aduc la Cluj să avem o seară extraordinară", a declarat Adrian Dragoș – organizator. După meciul demonstrativ al celor doi campioni, a venit rândul câtorva jucători amatori români să-şi încerce puterile. Nu au avut nici o șansă în faţa celor două legende, dar şi-au împlinit un vis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Titanii snooker-ului s-au înfruntat la Cluj într-un meci demonstrativ. Câţiva fani au avut chiar ocazia să joace un meci vedetele