Antena Meniu Search
x

UPDATE: Toni Greblă, reținut de DNA!

Fostul judecător al Curții Constituționale Toni Greblă a fost reținut marți de DNA, el fiind cercetat pentru mai multe fapte, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Vezi și

UPDATE: Fostul judecător al Curții Constituționale Toni Greblă a fost reținut marți de DNA, el fiind cercetat pentru mai multe fapte, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Fostul judecător al Curții Constituționale Toni Greblă s-a prezentat marți la Direcția Națională Anticorupție, el fiind cercetat pentru mai multe fapte. 

La intrare în sediul DNA, Toni Greblă a precizat că a fost chemat de procurori și că se prezintă ca orice cetățean, adăugând că în prezent nu are niciun fel de funcție și nici activitate într-un partid politic.

"Dacă din punct de vedere instituțional am înțeles că se dorește schimbarea clasei politice și prin astfel de mijloace, din punct de vedere penal nu înțeleg ce mi se întâmplă. (...) Acuzele care mi se aduc, o parte din ele le cunoașteți din spațiul public, altele sunt niște interpretări fantasmagorice. Nu a apărut nimic nou în dosar până acum, ba dimpotrivă, probele administrate până în prezent par să confirme punctul meu de vedere. Ancheta judiciară va continua cum e normal să continue. Eu sunt convins că adevărul va ieși la iveală. Eu nu am furat din banul public, eu nu am devalizat banul public", a afirmat Greblă pentru Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » UPDATE: Toni Greblă, reținut de DNA!