Antena Meniu Search
x

Localitatea Dragalina a fost lovită de tornadă, cel puţin 10 case au rămas fără acoperiş

Zona de sud-est a României a fost lovită, în cursul zilei de marţi, de mai multe fenomene extreme. Una dintre cele mai afectate localităţi a fost Dragalina, Marian Stanciu, primarul din Dragalina, anunţând că cel puţin 10 case au rămas fără acoperiş după ce localitatea a fost lovită de o tornadă.

de Redactia Observator

la 30.04.2019, 19:11

Vezi și

Zona de sud-est a României a fost lovită, în cursul zilei de marţi, de mai multe fenomene extreme. Una dintre cele mai afectate localităţi a fost Dragalina, Marian Gabriel Stanciu, primarul din Dragalina, anunţând că cel puţin 10 case au rămas fără acoperiş după ce localitatea a fost lovită de o tornadă.

De asemenea, fenomene meteo extreme s-au manifestat în judeţele Constanţa, Prahova, Călăraşi sau Ialomiţa.

Case rămase fără acoperiş, după ce o tornadă a lovit localitatea Dragalina

Numeroase fenomene meteo extreme s-au menifestat în urma unor atenţionări meteo de ultimă oră emise de ANM, deşi, iniţial, meteorologii anunţau că mai afectate de vremea rea ar fi zonele de centru şi de nord ale ţării.

Pe acelaşi subiect

Un autocar a fost răsturnat de vânt în zona localităţii Drajna, iar şapte pasageri au avut nevoie de intervenţie medicală.

În plus, cel puţin 10 case au rămas fără acoperiş, iar primarul localităţii, Marian Gabriel Stanciu, a anunţat că vântul puternic şi grindina au făcut prăpăd şi au creat pagube semnificative.

Urmează ca bilanţul total al pagubelor să fie stabilit după ce autorităţile locale vor inventaria situaţia de la fiecare casă în parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Localitatea Dragalina a fost lovită de tornadă, cel puţin 10 case au rămas fără acoperiş