Antena Meniu Search
x

TORNADE în Marea Neagră, filmate de un român! Imagini spectaculoase cu vârtejurile de apă, în apropierea Litoralului

Un român angajat pe o platformă petrolieră din Marea Neagră a surprins două tornade formate în larg, în apropierea sondei de foraj.

Un român angajat pe o platformă petrolieră din Marea Neagră a surprins două tornade formate în larg, în apropierea sondei de foraj.

Imaginile au fost surprinde în cursul zilei de 28 iulie, în largul Mării Negre. Filmul a fost realizat de Costin Gabriel şi a fost postat pe pagina de Facebook cu numele Cyclone of Rhodes, scrie adevărul.ro. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Administratorii paginii Cyclone of Rhodes se ocupă cu prezentarea fenomenelor naturale extreme. Ulterior, filmuleţul a fost preluat şi de către alte pagini de Facebook dedicate monitorizării unor fenomene naturale rare sau a tornadelor apărute în diverse colţuri ale lumii. 

Sud-estul României a fost afectat în cursul zilei de vineri, 28 iulie, de ploi torenţiale şi vijelii, care au dus la inundarea unor zone întinse din judeţele Constanţa şi Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » TORNADE în Marea Neagră, filmate de un român! Imagini spectaculoase cu vârtejurile de apă, în apropierea Litoralului