Antena Meniu Search
x

Video Tradiţie de Sărbători la Iaşi: tichete de 100 de lei, oferite bătrânilor cu o pensie mai mică de 1.100 lei. Cum pot intra în posesia bonurilor

Motiv de bucurie pentru pensionarii ieşeni. De sărbători, vor primi drept cadou tichete sociale în valoare de 100 de lei. Însă nu toţi pensionarii vor primi aceste ajutoare.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.12.2021, 08:34

Vezi și

Vorbim doar despre pensionarii de drept sau pensionarii pe caz de boală care nu au pensia mai mare de 1.100 de lei şi au adresă pe municipiul Iaşi. De asemenea, trebuie să fi avut ultima plată în luna noiembrie. Vorbim despre 10 tichete în valoare de câte 10 lei fiecare pe care le vor primi până la Sărbătorile de iarnă, începând de astăzi.

Pensionarii trebuie să vină la centrele de cartier să ridice aceşti bani care îi vor ajuta să aibă Sărbătorile mai frumoase. Este deja o tradiţie la nivelul municipiului Iaşi: de fiecare dată, în preajma Sărbătorilor de iarnă, dar şi în preajma Paştelui, se oferă aceste bonuri valorice celor care poate nu îşi permit o masă foarte bogată. Banii sunt oferiţi de Primăria Municipiului Iaşi şi vin prin Direcţia de Asistenţă Comunitară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tradiţie de Sărbători la Iaşi: tichete de 100 de lei, oferite bătrânilor cu o pensie mai mică de 1.100 lei. Cum pot intra în posesia bonurilor