Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românii fug de CANICULĂ! Bară la bară pe Autostrada Soarelui, spre litoral. Sunt cozi imense la podul de la Feteşti (VIDEO)

Circulația pe sensul către litoral, dinspre Capitală, pe Autostrada A2, este foarte intensă, sâmbătă dimineața, fiind înregistrate aproximativ 50 de autovehicule pe minut, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

de Redactia Observator

la 05.08.2017 , 10:09

Trafic de coșmar pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către mare. În plin cod roșu de caniculă, oamenii fug pe litoral în număr record. Un număr impresionant de mașini se îndreaptă spre mare. Sunt cozi imense la podul de la Fetești.

Circulația pe sensul către litoral, dinspre Capitală, pe Autostrada A2, este foarte intensă, în această dimineață, fiind înregistrate aproximativ 50 de autovehicule pe minut, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Articolul continuă după reclamă

Conducătorii auto care se deplasează pe această rută sunt sfătuiți de polițiști să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

De asemenea, IGPR recomandă acestora să plătească taxa de trecere a podului Fetești – Cernavodă la benzinăriile autorizate de pe autostradă sau prin sms la numărul 7577.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Românii fug de CANICULĂ! Bară la bară pe Autostrada Soarelui, spre litoral. Sunt cozi imense la podul de la Feteşti (VIDEO)