Antena Meniu Search
x

TRAFIC RELUAT pe Autostrada Soarelui, se circulă pe ambele sensuri

Traficul rutier a fost deviat în această dimineaţă, începând cu ora 5.30, din cauza poleiului, de pe tronsonul Drajna - Lehliu Gară (km 65-105) al autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Update ora 11:45 Traficul rutier a fost reluat, miercuri, pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară al autostrăzii A2, pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Update ora 9:15 - Începând cu ora 9:15, a fost redeschis tronsonul Fundulea - Lehliu-Gară al autostrăzii A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa (sensul Constanţa - Bucureşti nu a fost închis). Din cauza poleiului, traficul rutier rămâne deviat (de la ora ora 5:30) de pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară (km 65-105) al autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri. Ploaia îndepărtează materialul antiderapant şi există risc de producere a unor accidente rutiere.

În judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri. Pe tronsonul Turda - Cluj-Napoca şi pe autostrada A3, în zona Turda, vizibilitatea scade sub 100 de metri. În condiţii similare se circulă şi în judeţul Timiş, pe DN59 şi DN69.

Update ora 7:50 - Centrul INFOTRAFIC informează că, pe autostrada A2, începând cu ora 7:45, din cauza poleiului, a fost închis şi tronsonul Fundulea - Lehliu-Gară, însă numai pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. 

Pe acelaşi subiect

Autovehiculele vor circula deviat, pe DN3. 

VEZI SITUAŢIA DRUMURILOR DIN ROMÂNIA

-------------------------------------

Traficul rutier a fost deviat în această dimineaţă, începând cu ora 5.30, din cauza poleiului, de pe tronsonul Drajna - Lehliu Gară (km 65-105) al autostrăzii A2 pe DN3A, în ambele sensuri, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Ploaia îndepărtează materialul antiderapant și există risc de producere a unor accidente rutiere.

IGPR a informat că, la ora 6.45, în județul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului — Huedin — Căpușu Mare, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 10 metri.

VEZI SITUAŢIA DRUMURILOR DIN ROMÂNIA

Pe autostrada A1 București — Pitești ninge slab.

În județul Brăila se circulă îngreunat, din cauza poleiului, pe DN2B Brăila — Buzău, dar și pe alte tronsoane ale unor drumuri naționale.

În județul Giurgiu a nins pe DN5 și DN6 și s-a acționat cu utilaje. Ninge abundent și în județul Olt, pe DN6, DN54 și DN64.

Citeşte şi: ALERTĂ METEO! Cod galben de NINSORI, VISCOL şi POLEI în Bucureşti şi mai multe judeţe, în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie a emis două mesaje de informare și atenționare cu cod galben referitoare la precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare și la condiții de formare a poleiului (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari), dar și atenționări nowcasting referitoare la polei pentru județele Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomița, Teleorman, Prahova, Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași și municipiul București (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting).

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanța în mers, să nu bruscheze comenzile și să utilizeze cu precădere frâna de motor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » TRAFIC RELUAT pe Autostrada Soarelui, se circulă pe ambele sensuri