Antena Meniu Search
x

Fără TIR-uri pe Valea Oltului, de Crăciun şi Revelion. Trafic interzis pe DN7 Piteşti – Veştem, timp de şase zile

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat restricţii de circulaţie pe Valea Oltului, în minivacanţa de Crăciun şi Revelion. 

Fără TIR-uri pe Valea Oltului, de Crăciun şi Revelion. Trafic interzis pe DN7 Piteşti – Veştem, timp de şase zile - oradesibiu.ro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat restricţii de circulaţie pe Valea Oltului, în minivacanţa de Crăciun şi Revelion. 

Potrivit unui comunicat al CNAIR, timp ce şase zile, TIR-urile nu vor putea circula pe DN7, sectorul Veștem – Rm. Vâlcea – Pitești.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă interzicerea circulaţiei vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, în perioada Crăciunului și a Revelionului, între numite ore. 

Astfel, între ieșirea din municipiul Pitești – Râmnicu Vâlcea – Vestem (intersecția DN7 cu DN1) în zilele de 24, 25 și 26 decembrie este interzisã circulația pe ambele sensuri între orele 06.00 și 22.00. 

Aceleași restricții se aplicã în zilele de 31 decembrie, 1 ianuarie și 2 ianuarie, între 6.00 și 22.00, pe același segment de drum.

Încãlcarea prevederilor Ordinului MT – MAI nr. 1249 – 132/2018 constituie contravenție și se sancționeazã cu amendã.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Fără TIR-uri pe Valea Oltului, de Crăciun şi Revelion. Trafic interzis pe DN7 Piteşti – Veştem, timp de şase zile