Antena Meniu Search
x

Trafic restricţionat în Capitală, în ziua preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, astăzi, în zona Ateneului Român, în ziua în care România preia președinția Consiliului UE. 

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, astăzi, în zona Ateneului Român, în ziua în care România preia președinția Consiliului UE. 

Astfel, între orele 15:00 şi 23:00,  traficul va fi restricţionat în zona Ateneului pe străzile Benjamin Franklin, Constantin Esarcu şi Nicolae Golescu. 

De asemenea, poliţiştii rutieri anunţă că, începând cu ora 19:30 până la 21:45 traficul rutier dar şi pietonal va fi restricţionat şi pe strada Episcopiei, dar şi pe Calea Victoriei. 

Mai mult, şoferii sunt indemnati să circule cu prudenţă, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să nu claxoneze abuziv. 

Şi pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate la culoarea verde a semaforului. 

Restricţii de trafic în ziua preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene

ORA 15:00-23:00

-S-Str. Benjamin Franklin;

-Str. Constantin Esarcu;

-Str. Nicolae Golescu.

ORA 19:30-21:45

-Str. Episcopiei

-Calea Victoriei

Permis de acces şi invitaţii pentru parcări 

Parcările care vor fi folosite pe perioada de desfăşurare a evenimentului cu acces exclusiv pe baza permiselor de acces şi a invitaţiilor sunt următoarele:

- parcarea George Enescu;

- parcarea Sala Palatului;

- parcarea public? Constantin Esarcu.

România preia astăzi preşedinţia Consiliului UE

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi cei 28 de comisari vin în România, pentru preluarea oficială a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către ţara noastră. 

Lor li se adaugă şi alte zeci de oficialităţi europene, precum şi 70 de jurnalişti străini, care vor relata despre evenimentele din Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trafic restricţionat în Capitală, în ziua preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE