Antena Meniu Search
x

Video Trafic sufocant pe DN1, în drum spre munte. Două şantiere apărute recent pun la încercare şi mai mult nervii şoferilor

Traficul pe DN1, în Valea Prahovei, a devenit un coşmar, în această perioadă. Pe lângă ambuteiajele formate în mod normal de turişti au apărut noi obstacole pe drum. Este vorba despre două şantiere, care vor face mersul la munte şi mai greu.

de Redactia Observator

la 02.10.2021, 09:29

Vezi și

Valorile de trafic sunt in creştere. Sunt deschise două şantiere pentru reabilitarea a două poduri de pe Valea Prahovei. Unul este în staţiunea Azuga, iar cel de-al doilea pe o porţiune de drum dintre Azuga şi Predeal. Era nevoie de reparaţii la aceste poduri pentru că starea lor tehnică impunea o astfel de soluţie de urgenţă.

În ceea ce priveşte termenul de finalizare al lucrărilor, ele ar trebui să fie finalizate luna aceasta, respectiv în luna decembrie pentru podul de la Azuga. Timpii de deplasare au crescut de două sau chiar trei ori în comparaţie cu timpii care se înregistrau în restul sezonului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Trafic sufocant pe DN1, în drum spre munte. Două şantiere apărute recent pun la încercare şi mai mult nervii şoferilor