Antena Meniu Search
x

Traficant de droguri din Suceava, prins cu marfa ascunsă într-o cutie de detergent

Procurorii DIICOT Suceava şi ofiţerii de poliţie judiciară de la BCCO Suceava au reuşit să destructureze o grupare importantă de traficanţi de droguri, dealer-ul principal fiind prins cu marfă ascunsă într-o cutie de detergent.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 31.10.2019, 15:56

Opt inculpaţi au fost arestaţi în dosarul de trafic de droguri din Suceava
Traficantul de droguri a fost interceptat în trafic - DIICOT

Procurorii DIICOT Suceava şi ofiţerii de poliţie judiciară de la BCCO Suceava au reuşit să destructureze o grupare importantă de traficanţi de droguri, dealer-ul principal fiind prins cu marfă ascunsă într-o cutie de detergent.

Oamenii legii au fost obligaţi să intervină în mai multe etape, în condiţiile în care 516 comprimate de ecstasy urmau să ajungă la intermediari şi, ulterior, la cumpărătorul care punea la bătaie 25.000 de lei.

Opt inculpaţi arestaţi în dosarul de trafic de droguri din Suceava

Dealerul principal a fost oprit în trafic, în cursul zilei de marţi, iar procurorii au indisponibilizat marfa care urma să fie comercializată şi care era ascunsă într-o cutie cu detergent.

Ulterior, anchetatorii au intervenit şi asupra intermediarilor care, culmea, intenţionau să-l jefuiască pe cel care punea la bătaie 25.000 de lei pentru comprimatele de ecstasy.

Intermediarii intenţionau să-l păcălească pe acesta cu comprimate ce conţineau steroizi şi să-l deposedeze de bani prin violenţă.

Conform procurorilor DIICOT, "aceste activități au fost urmate de un număr de 12 percheziții domiciliare efectuate la locuințele a 11 persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc".

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, opt comprimate de ecstasy, 94 de grame de cannabis, opt pliculețe cu fragmente vegetale ce ar fi cannabis, nouă pachete cu foițe tip OCB, două cântare electronice cu urme de cannabis, un bong, o pipă, o tabacheră, şase grindere, două box-uri, un dispozitiv cu electroșocuri, un permis de conducere ucrainean, ce pare a fi falsificat, 51 de telefoane mobile, 65 de cartele SIM, 14 stick-uri de memorie, opt laptop-uri, un DVR, un micro SD, sumele de 4.800 lei și 750 euro și două tablete.

Magistraţii de la Tribunalul Suceava au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile faţă de opt inculpați, între care și un cetățean olandez de naționalitate română, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc și introducerea în țară de droguri de mare risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Traficant de droguri din Suceava, prins cu marfa ascunsă într-o cutie de detergent