Antena Meniu Search
x

Ninsoarea a dat peste cap zborurile avioanelor de pe Henri Coandă. Mai multe curse au fost anulate (Video)

Traficul aerian a fost îngreunat din cauza vremii. Mai multe curse de pe aeroportul Henri Coandă au avut întârzieri, iar unele au fost chiar anulate.

Vezi și

Traficul aerian a fost îngreunat din cauza vremii. Mai multe curse de pe aeroportul Henri Coandă au avut întârzieri, iar unele curse au fost anulate.

O cursă spre Frankfurt a avut întârziere de peste o oră la decolare. La fel s-a întâmplat şi cu un alt avion cu destinaţia Istanbul, care a decolat la ora nouă şi jumătate, în loc de ora opt şi jumătate. Iar avionul care trebuia să decoleze spre Chişinău la ora 7:50 a plecat cu o oră întârziere.

Au fost şi câteva curse care s-au anulat, de această dată din cauza programului de iarnă al companiilor aeriene. Vorbim despre trei curse spre Italia, una spre Chişinău şi una spre Iaşi, care ar fi trebuit să decoleze în cursul zilei de astăzi. La această oră nu mai sunt probleme pe aeroportul Henri Coandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ninsoarea a dat peste cap zborurile avioanelor de pe Henri Coandă. Mai multe curse au fost anulate (Video)