Antena Meniu Search
x

Traficul spre mare, pe A2, a fost blocat! Coadă de peste 3 kilometri, după ce o maşină a luat foc pe A2! VIDEO

O maşină a luat foc pe A2, în această dimineaţă, traficul spre mare fiind blocat în acest moment, la km 151. Coada se întinde deja pe o distanţă de peste 3 km.

O maşină a luat foc pe A2, în această dimineaţă, traficul spre mare fiind blocat în acestă dimineaţă, la km 151. Coada de automobile se întindea pe o distanţă de peste 3 km.

O înregistrare video amator a surprins incidentul. O coloană imensă de fum se ridică din automobilul în flăcări. Două maşini s-au ciocnit şi una dintre ele a luat foc!

Echipele de intervenție au fost mobilizate, pentru stingerea incendiului: "Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (08:55), circulaţia rutieră este oprită pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către litoral, la kilometrul 152, în zona localităţii Feteşti, din judeţul Ialomiţa, din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme".

Din primele informaţii, accidentul s-a produs după ce un şofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Sunt două persoane rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Traficul spre mare, pe A2, a fost blocat! Coadă de peste 3 kilometri, după ce o maşină a luat foc pe A2! VIDEO