Antena Meniu Search
x

Traficul restricţionat pentru TIR-uri şi camioane în Pasul Gutâi, unde ninge abundent

Traficul rutier pe DN18, în Pasul Gutâi, între localităţile Baia Sprie şi Mara, din judeţul Maramureş, a fost restricţionat în această dimineaţă, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din pricina ninsorii abundente.

Traficul rutier pe DN18, în Pasul Gutâi, între localităţile Baia Sprie şi Mara, din judeţul Maramureş, a fost restricţionat în această dimineaţă, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din pricina ninsorii abundente.

Aproximativ 11 utilaje de deszăpezire intervin în Pasul Gutâi, până acum neexistând maşini rămase blocate în zăpadă. Prefectul de Maramureş, Sebastian Mihai Lupuţ, a declarat că trei utilaje au fost aduse de la Oradea şi unul de la Dej pentru a ajuta la curăţarea zăpezii de pe şosea.

La ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Maramureş a început să ningă din nou, după ce miercuri a nins toată ziua, anunţă News.ro.

În Pasul Gutâi s-a intervenit pentru deszăpezire şi miercuri, când au fost aduse opt utilaje şi un remorcher, pentru a se fluidiza traficul. De asemenea, drumarii au acţionat cu cinci utilaje şi în zona Cavnic, pe DJ 184.

Autorităţile din Maramureş le recomandă şoferilor să circule cu atenţie, să reducă viteza de deplasare în zonele cu zăpadă şi să-şi echipeze autovehiculele cu lanţuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Traficul restricţionat pentru TIR-uri şi camioane în Pasul Gutâi, unde ninge abundent