Antena Meniu Search
x

MESAJE SFÂŞIETOARE după moartea unui poliţist de doar 27 de ani. Tânărul din Gorj abia se căsătorise şi aştepta un copil. "E nedrept, ai plecat prea devreme!"

Un polițist din Turceni, în vârstă de doar 27 de ani, a încetat din viaţă noaptea trecută. Potrivit presei locale, tânărul suferea, se pare, de o boală gravă. 

- igj.ro

Un polițist din Turceni, în vârstă de doar 27 de ani, a încetat din viaţă noaptea trecută. Potrivit presei locale, tânărul suferea, se pare, de o boală gravă. 

Polițistul se căsătorise în urmă cu o lună și aștepta un copil. 

Colegii tânărului au transmit pe Facebook un mesaj cutremurător.

"Parcă nu se mai termină zilele negre și îndoliate pentru Poliţia gorjeană. Aseară colegul nostru Marinus Staicu de la Poliţia Turceni ne-a părăsit și a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să te ierte și să te aşeze lânga cei drepţi Marinus!", este mesajul unuia dintre colegii poliţistului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Viata e nedreaptă!!! In ultimii ani am pierdut colegi deosebiți!! Multa putere familiilor indurerate!!!", a scris şi Emilian Moraru.

"Am mai pierdut un coleg si prieten drag. Odihneste-te in pace Marinele, atat tu cat si Dan. Dumnezeu sa aiba grija de voi", a scris Sevastian Udrea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » MESAJE SFÂŞIETOARE după moartea unui poliţist de doar 27 de ani. Tânărul din Gorj abia se căsătorise şi aştepta un copil. "E nedrept, ai plecat prea devreme!"