Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Otopeni! Băiețel de 6 ani, strivit de o poartă metalică, într-o clipă de neatenție a părinților. Medicii nu au mai putut decât să declare decesul

Tragedie seara trecută în Otopeni! Un copil de doar şase ani a murit după ce o poartă metalică a căzut peste el. Medicii l-au resuscitat timp de o oră, însă din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 13:52

Vezi și

Tragedia s-a produs cu puţin timp înainte de lăsarea serii. Părinții și-au lăsat copilul nesupravegheat preţ de câteva minute, timp în care acesta se juca în curte. Când mama a ieşit din casă, l-a găsit pe cel mic strivit, sub poarta metalică.

Ana Grigore, reproter Observator: La câteva minute după ora 20:00, după ce l-a găsit inconștient în curte, mama copilului l-a luat pe cel mic și l-a dus la microstația de ambulanță din oraș.

Medicii nu au reușit să-l salveze pe copil

Băieţelul a fost grav lovit la cap şi a intrat pe loc în stop cardio respirator. Medicii l-au resuscitat pe timp de o oră însă, din păcate, s-a declarat decesul.

Anne Ciolcă, IPJ IF: Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un cadru medical de la Microstatia de Ambulanță SABIF, din Otopeni, cu privire la faptul că a declarat decesul unui copil, adus de mama sa, aceasta precizând faptul că a căzut o poartă peste el.

Din primele informaţii, copilul ar fi încercat să tragă singur de poarta culisantă. Aceasta s-ar fi desprins şi a căzut peste el. Poliţiştii au deschis acum o achetă şi urmează să stabilească cum s-a produs mai exact tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tragedie în Otopeni! Băiețel de 6 ani, strivit de o poartă metalică, într-o clipă de neatenție a părinților. Medicii nu au mai putut decât să declare decesul