Meniu
Search
x

Tragedie în sportul românesc. Un băiețel de doar 9 ani, halterofil legitimat la CSM Bistrița, a murit într-un teribil accident rutier

Federația Română de Haltere a anunțat moartea unui tânăr sportiv, halterofilul Thomas Nicholas Checedi, legitimat la CSM Bistrița. În vârstă de doar 9 ani, băiețelul a fost victima unui accident rutier.

De Veronica Micu la 10.09.2021, 10:10

În acest an, micul halterofil a concurat la toate etapele competiționale la nivel național, la categoria sa de vârstă, rezultatele obținute fiind impresionante.

Din păcate, viața lui Thomas Nicholas Checedi a fost curmată la doar 9 ani, în urma unui teribil accident rutier. Moartea tânărului sportiv a fost anunțată de Federația Română de Haltere.

“Suntem profund indurerati de disparitia fulgeratoare, in urma unui tragic eveniment rutier, a micutului halterofil Checedi Thomas Nicholas, legitimat CSM Bistrita. In varsta de 9 ani, Thomas a concurat, anul acesta, la toate etapele competitionale nationale destinate Juniorilor III, cu rezultate promitatoare. Transmitem sincere condoleante familiei.

Drum lin, Thomas. Dumnezeu sa te odihneasca”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federației Române de Haltere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tragedie în sportul românesc. Un băiețel de doar 9 ani, halterofil legitimat la CSM Bistrița, a murit într-un teribil accident rutier