Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Vaslui. O adolescentă a fost găsită moartă în casă, cu aragazul pornit. "Suntem fără cuvinte"

O adolescentă de 16 ani a fost găsită fără suflare, în noaptea de marți spre miercuri, într-un apartament din Vaslui. Fata s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la cuptorul care era lăsat deschis. 

De Veronica Micu la 28.09.2022, 20:12
Vezi și

Ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj specializat au intervenit pentru salvarea fetei de 16 ani, care a fost găsită căzută și în stare de inconștiență, într-un apartament din Vaslui. 

"La sosirea echipajului de intervenție, în locuință a fost găsită  inertă o tânără în vârstă de aproximativ 16 ani. Din  nefericire, intervenția echipajului a fost inutilă, din cauza faptului că victima prezenta rigiditate cadaverică", au declarat reprezentanții ISU Vaslui. Salvatorii cred că este posibil ca fata să se fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un cuptor lăsat deschis, scrie Mediafax.

O știam din vedere. Suntem fără cuvinte

Vecinii sunt șocați. Spun că fata era cuminte și locuia împreună cu bunica ei. 

"Fata era cuminte. Locuia cu bunica ei, nu știu ce s-a întâmplat", a declarat o femeie. "O știam din vedere. Suntem fără cuvinte", a mărturisit o altă vecină.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la IPJ Vaslui.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tragedie în Vaslui. O adolescentă a fost găsită moartă în casă, cu aragazul pornit. "Suntem fără cuvinte"