Antena Meniu Search
x

Tragedie la Constanța! O tânără de 35 de ani a murit la scurt timp după ce a născut la un spital privat. Femeia fusese resuscitată de cinci ori

Caz tragic la Constanța! O tânără de 35 de ani a murit la scurt timp după ce a născut la maternitatea privată Isis. Femeia fusese resuscitată de cinci ori.

Caz tragic la Constanța! O tânără de 35 de ani a murit la scurt timp după ce a născut la maternitatea privată Isis. Femeia fusese resuscitată de cinci ori, dar în final a pierdut lupta cu moartea.

Tânăra de 35 de ani a născut la spitalul Isis din Constanța, în cursul nopții de marți spre miercuri, însă, în timpul nașterii, a suferit o ruptură de uter, care a dus la hemoragie internă, scrie replicaonline.ro. Femeia a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată și transferată la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit datelor furnizate de medici, femeia a fost resuscitată de cinci ori, însă în jurul orei 11:00 a pierdut lupta cu moartea. Se pare că femeia se afla la a doua naștere.

În 2017, la spitalul Isis din Constanța s-a mai produs o tragedie, când în urma unei naşteri sub apă, copilul a decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tragedie la Constanța! O tânără de 35 de ani a murit la scurt timp după ce a născut la un spital privat. Femeia fusese resuscitată de cinci ori