Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe un drum din Gorj. O femeie a murit după ce două mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat

Tragedie, în acestă dimineață, pe un drum din Gorj. O femeie în vârstă de 61 de ani a murit, iar un bărbat a fost grav rănit, în urma unui grav accident rutier produs în comuna Telești, satul Șomanești.

de Redactia Observator

la 21.09.2023, 12:34

Vezi și

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

"Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Telești, satul Șomanești, în care au fost implicate două autovehicule.

La fata locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD din cadrul instituției noastre, echipajele de intervenție constatând că, în urma impactului, unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar în interior două persoane au rămas încarcerate.

S-a intervenit pentru extragerea victimelor, un bărbat în stare de conștientă și o femeie în stare de inconștiență, făra semne vitale. Bărbatul a primit primul ajutor calificat, concomitent cu aplicarea manevrelor de resuscitare femeii. Interventța este în dinamică în acest moment", au transmis reprezentanții ISU Gorj, după accident.

Din păcate, în cazul femeii de 61 de ani s-a constatat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Tragedie pe un drum din Gorj. O femeie a murit după ce două mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat