Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragic! Maria avea 10 ani şi a sfârşit în infernul din mall-ul rusesc. Au fost identificate cinci dintre victimele incendiului devastator din Kemerovo (Video)

Bilanţul incendiului devastator produs ieri într-un mall din oraşul minier Kemerovo, Rusia, a ajuns la 53 de morţi, peste 48 de răniţi şi 16 dispăruţi.

de Redactia Observator

la 26.03.2018 , 11:43

Bilanţul incendiului devastator produs ieri într-un mall din oraşul minier Kemerovo, Rusia, a ajuns la 53 de morţi, peste 48 de răniţi şi 16 dispăruţi.

Până la această oră autorităţile ruse au reuşit să identifice cinci victime ale incendiului. Printre ele se află Maria, o fetiţă în vârstă de 10 ani, dar şi bunica acesteia.

Articolul continuă după reclamă

Alte două persoane decedate în infernul din mall sunt Drake N., care astăzi ar fi împlinit 38 de ani, şi Darsalia, o tânără profesoară în vârstă de de 37 de ani.

De asemenea, un băieţel de 11 ani, rudă a guvernatorului regiunii Aman Tuleyev, este o altă victimă a incendiului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Life.ru, bilanţul incendiului din mall a ajuns la 53 de morţi, 48 de răniţi şi 16 dispăruţi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tragic! Maria avea 10 ani şi a sfârşit în infernul din mall-ul rusesc. Au fost identificate cinci dintre victimele incendiului devastator din Kemerovo (Video)