Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Traian Băsescu, prima reacţie după arestarea Elenei Udrea în Costa Rica (Video)

Traian Băsescu a avut o primă reacție după ce Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv, pentru două luni, în Costa Rica.

de Redactia Observator

la 06.10.2018 , 12:08

Traian Băsescu, prima reacţie după arestarea Elenei Udrea în Costa Rica Traian Băsescu, prima reacţie după arestarea Elenei Udrea în Costa Rica - Observator.tv

Traian Băsescu a avut o primă reacție după ce Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv, pentru două luni, în Costa Rica.

Fostul preşedinte s-a prezentat, în această dimineaţă, la Liceul Jean Monnet din Capitală pentru a vota la referendum. Întrebat dacă a reușit să vorbească cu Elena Udrea după ce i s-a întâmplat, Traian Băsescu a ridicat din umeri și a refuzat să dea declarații pe acest subiect.

„Bine”, a răspuns fostul președinte, râzând.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Traian Băsescu a votat la referendum, în această dimineaţă, la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Fostul preşedinte, care a venit la vot alături de soţia sa, Maria Băsescu, nu a făcut multe declaraţii la ieşire. A spus că a venit doar să-şi facă datoria de cetăţean.

A fost însă un incident, după ce Traian Băsescu a votat. Un membru al comisie de vot a refuzat să dea mâna cu fostul preşedinte. Vezi imaginile aici

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Traian Băsescu, prima reacţie după arestarea Elenei Udrea în Costa Rica (Video)