Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu, PRIMA REACŢIE după arestarea lui Sebastian Ghiță: "I-a fost fatală întâlnirea cu ..."

Fostul preşedinte Traian Băsescu reacţionează după arestarea lui Sebastian Ghiță în Serbia. 

Fostul preşedinte Traian Băsescu reacţionează după arestarea lui Sebastian Ghiță în Serbia. 

Acesta a declarat că reţinerea omului de afaceri reprezintă pentru autoritățile din România o mare victorie, precizând că dacă Sebastian Ghiță voia să se lase prins, venea în țară. 

"Pentru autoritățile române pe fond este o victorie. Ghiță era o persoană cu o miză foarte mare, având în vedere începutul de dezvăluiri pe care le-a făcut și-mi aduc eu bine aminte că spunea că mai are multe de spus. 

În condițiile astea, nu cred că cei din anturajul lui se simt foarte confortabil, însă vom vedea. S-ar putea să existe și o negociere și atunci să se închidă tot. De scăpat nu va scăpa ușor, după părerea mea, pentru că are alte dosare decât cele pe care ar putea să le genereze dezvăluirile lui. (...) Eu am avut în mintea mea două variante. 

M-am gândit că o variantă este ca Sebastian Ghiță să fie în țară, dar niciodată nu mi-a trecut prin cap că ar putea să bântuie prin Europa ca „Vodă prin lobodă”. Adică, ori în țară, ori undeva foarte departe l-aș fi văzut. Mi se pare că a fost copil, mai ales să accepte să se întâlnească și cu fratele...i-a fost fatal", a spus Traian Băsescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Traian Băsescu, PRIMA REACŢIE după arestarea lui Sebastian Ghiță: "I-a fost fatală întâlnirea cu ..."