Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tramvaie blocate zeci de minute pe şoseaua Progresului, după ce bucăţi dintr-o clădire s-au prăbuşit pe şine

Un incident grav s-a întâmplat în această dimineaţă, în timpul demolării controlate a unei clădiri din sectorul 5 al Capitalei, pe şoseaua Progresului. Faţada s-a prăbuşit peste un trotuar şi a acoperit şinele din apropiere. Transportul a fost blocat în zonă şi zeci de călători au fost nevoiţi să găsească soluţii ca să îşi continuie drumul.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 05.01.2022 , 14:22

Din fericire, în urma acestui incident nimeni nu a fost rănit. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă în jurul orei 9, în zona şoselei Progresul. Mai multe bucăţi ale faţadei unei clădiri aflate în curs de demolare s-au prăbuşit peste calea de rulare a tramvaielor şi au blocat astfel circulaţia. Mai mult, se pare că operatorul de pe excavatorul de pe şantierul respectiv ar fi atins cu braţul maşinăriei firele de contact folosite pentru a alimenta cu energie electrică tramvaiele. S-au rupt şi mai multe ancore, asta spun reprezentanţii STB.

Aşadar, nu a fost o reparaţie uşoară. Timp de aproximativ 50 de minute, circulaţia tramvaielor în zonă, pe sensul spre Calea 13 Septembrie, a fost dată peste cap. În acest caz, şi poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Au constat că exista o autorizaţie de demolare pentru clădirea respectivă şi totodată au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă care este cercetat de poliţiştii de la Secţia 18. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Tramvaie blocate zeci de minute pe şoseaua Progresului, după ce bucăţi dintr-o clădire s-au prăbuşit pe şine