Meniu
Search
x

Video Tramvaie blocate zeci de minute pe şoseaua Progresului, după ce bucăţi dintr-o clădire s-au prăbuşit pe şine

Un incident grav s-a întâmplat în această dimineaţă, în timpul demolării controlate a unei clădiri din sectorul 5 al Capitalei, pe şoseaua Progresului. Faţada s-a prăbuşit peste un trotuar şi a acoperit şinele din apropiere. Transportul a fost blocat în zonă şi zeci de călători au fost nevoiţi să găsească soluţii ca să îşi continuie drumul.

De Andre Rotaru la 05.01.2022, 14:22
Vezi și

Din fericire, în urma acestui incident nimeni nu a fost rănit. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă în jurul orei 9, în zona şoselei Progresul. Mai multe bucăţi ale faţadei unei clădiri aflate în curs de demolare s-au prăbuşit peste calea de rulare a tramvaielor şi au blocat astfel circulaţia. Mai mult, se pare că operatorul de pe excavatorul de pe şantierul respectiv ar fi atins cu braţul maşinăriei firele de contact folosite pentru a alimenta cu energie electrică tramvaiele. S-au rupt şi mai multe ancore, asta spun reprezentanţii STB.

Aşadar, nu a fost o reparaţie uşoară. Timp de aproximativ 50 de minute, circulaţia tramvaielor în zonă, pe sensul spre Calea 13 Septembrie, a fost dată peste cap. În acest caz, şi poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Au constat că exista o autorizaţie de demolare pentru clădirea respectivă şi totodată au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă care este cercetat de poliţiştii de la Secţia 18. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tramvaie blocate zeci de minute pe şoseaua Progresului, după ce bucăţi dintr-o clădire s-au prăbuşit pe şine