Antena Meniu Search
x

TRANZACŢIE ŞOCANTĂ în Iaşi! Un tată şi-a vândut fata la notariat pe 100 de euro. Detalii halucinante dezvăluite de procurorii DIICOT

O copilă de doar 16 ani din Iaşi a fost vândută de tatăl ei pe 100 de euro, unei grupări de crimă organizată, bani pe care i-a băut în câteva zile.

O copilă de doar 16 ani din Iaşi a fost vândută de tatăl ei pe 100 de euro, unei grupări de crimă organizată, bani pe care i-a băut în câteva zile. Fata a ajuns în Marea Britanie, unde a început să se prostitueze.

Presa din Iaşi publică azi povestea şocantă a unui tată care a acceptat să meargă la un notariat pentru a-şi vinde fata de 16 ani. 

Potrivit BZI.ro, bărbatul a vandut-o unor proxeneti care urmau sa o trimita intr-un bordel din Marea Britanie. 

"Afacerea a fost una destul de delicata pentru ca initial proxenetilor le-a fost teama sa mearga la acest individ acasa si sa-i propuna o asemenea tranzactie. Avand in vedere ca fata este minora, aveau nevoie de semnatura tatalui pentru a putea iesi din tara cu ea. In discutia purtata cu tatal fetei i-au spus ca vor sa-i gaseasca un loc de munca in strainatate, insa barbatul s-a prins repede ca este ceva necurat la mijloc", scriu jurnaliştii ieşeni. 

Pe acelaşi subiect

În loc sa refuze tranzacţia, bărbatul le-a cerut băieţilor 100 euro, deşi bănuia că fata lui urmează să fie angajată într-un bordel. 

Drama a Loredanei apare într-un dosar instrumentat în prezent de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Iaşi. 

Citeşte mai mult AICI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » TRANZACŢIE ŞOCANTĂ în Iaşi! Un tată şi-a vândut fata la notariat pe 100 de euro. Detalii halucinante dezvăluite de procurorii DIICOT