Antena Meniu Search
x

Un nou tratament împotriva noului coronavirus, blocat de 4 zile în Vama București. Streinu-Cercel: "Încep să mă satur de birocrație!"

Medicul Adrian Streinu-Cercel a dezvăluit că o nouă moleculă, un nou tratament împotriva noului coronavirus, e blocată în vama București de patru zile.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.04.2020, 08:42

Un nou tratament împotriva noului coronavirus, blocat de 4 zile în Vama București - Observator.tv
  • Noul tratament a dat rezultate în alte țări.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a dezvăluit că o nouă moleculă, un nou tratament împotriva noului coronavirus, e blocată în vama București de patru zile.  

Managerul Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș spune că un medicament care în alte țări a dat rezultate a fost adus de un sponsor și în România, dar că acesta este blocat în Vama București, din motive birocratice. 

"Am folosit, în tratamentul pacienților cu COVID-19, tot felul de scheme, unele au folosit, altele nu. Dar încercăm să aducem și alte medicamente. De exemplu, de 4 zile stă în vama București o moleculă pe care nu o putem scoate de acolo din tot felul de considerente de tip birocratic.

Într-o astfel de situație, toată lumea ar trebui să pună pixul pe hârtie și să întrebe unde trebuie să semnez. Această moleculă este un medicament împotriva noului coronavirus. A fost folosită în partea de est a planetei și urmează să o ăncercăm și noi. Sper ca în câteva zile să ajungă și la noi în spital, cu toate actele în regulă", a explicat Adrian Streinu-Cercel, la Antena3. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un nou tratament împotriva noului coronavirus, blocat de 4 zile în Vama București. Streinu-Cercel: "Încep să mă satur de birocrație!"