Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tratament de COȘMAR la Ginecologie pentru o profesoară de română: 'Nici lângă o vită sângerândă nu scuipi semințe!'

O fostă profesoară de limba română a avut parte de un tratament de coșmar în timpul unui consult ginecologic. Femeia îl acuză pe medic că a scuipat semințe.

de Redactia Observator

la 26.09.2017 , 11:58

O fostă profesoară de limba română a avut parte de un tratament de coșmar în timpul unui consult ginecologic. Femeia îl acuză pe medic că a scuipat semințe.

Totul s-a întâmplat, săptămâna trecută, la Maternitatea 'Elena Doamna' din Iași. Ortansa Cojoc a povestit că, în timp ce se afla în cadrul unității medicale, dr. Doina Iancu, medic prmar obstetrică-ginecologie, a tratat-o necorespunzător și a scuipat semințe în timp ce îi explica unui medic rezident pașii de urmat pentru stoparea hemoragiei.

"Când a venit mâncând seminţe lângă mine, i-am spus persoanei care mă ţinea de mână şi care mă susţinea, nu mai ştiu dacă era asistentă sau nu, că eu cred că am un coşmar, că ceva nu este în ordine, pentru că nu-mi venea să cred că un medic stă şi mănâncă seminţe lângă mine. Stătea şi îi spu­nea acelei doctoriţe tinere ce să facă, în timp ce scuipa realmente seminţe în mâna stângă. După ce i-am zis că eu cred că este un coşmar, dr. Iancu a ieşit pe hol, unde se aflau ginerele şi fiica mea, şi a început să ţipe «femeile din România sunt inconştiente, vin în ultima clipă la spital, în Statele Unite ale Americii nu le primeşte nimeni dacă nu se duc la control din şase în şase luni»", a povestit femeia pentru Ziarul de Iași.

Articolul continuă după reclamă

Dr. Iancu a negat acuzațiile aduse de fosta profesoară de limba română din Iași. Totuși, pacienta a declarat că se va adresa Colegiului Medicilor, urmând ca medicul să fie cercetat disciplinar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Tratament de COȘMAR la Ginecologie pentru o profesoară de română: 'Nici lângă o vită sângerândă nu scuipi semințe!'