Antena Meniu Search
x

Trei copii din Iaşi au rămas orfani de mamă, după ce femeia a fost răpusă de Covid: "Nici măcar n-am apucat să-mi iau la revedere de la ea sau rămas bun"

Trei copii din Iaşi au rămas orfani de mamă, după ce femeia de 38 de ani a pierdut lupta cu Covid. Lacrimile curg pe obrajii celor trei pentru că nu au mai apucat nici măcar să îşi ia la revedere de la cea care le-a dat viaţă.

de Monica Palade

la 04.11.2021, 09:48

Trei copii din Iaşi au rămas orfani de mamă, după ce femeia a fost răpusă de Covid: "Nici măcar n-am apucat să-mi iau la revedere de la ea sau rămas bun" - Shutterstock

Femeia s-a îmbolnăvit la sfârşitul lunii aprilie, iar după 11 zile de luptă cu virusul a pierdut lupta. Rămaşi orfani de mamă, cei trei copii, de 16, 15 şi 12 ani, nu-şi pot reveni din şoc şi din suferinţă.

„Nici măcar n-am apucat să-mi iau la revedere de la ea sau rămas bun...Dacă ar fost vaccinată, da, cred că ar fi fost mai bine. Cred că ar mai fi putut trăi.”, a mărturisit Alexandru, fiul cel mare, pentru Digi24.

Nu am apucat să ne luăm rămas bun de la mama

„Să mă vadă și ea mare și să vadă ce fată mare are și cu un viitor. Eram în carantină, nu ne-a dat voie să mergem la înmormântare, măcar să fim prezente”, a declarat şi fiica Andreea.

Tatăl celor trei nu şi-a revenit după pierderea soţiei şi nu se poate ocupa de copii. Adolescenţii sunt acum sprijiniți să meargă la școală de preotul Dan Damaschin, care le-a oferit cazare și tot sprijinul de care au nevoie. „După decesul mamei, tata a intrat într-o depresie, noi de asemenea am intrat într-o depresie și a fost mai greu de remediat”, mai povesteşte Alexandru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei copii din Iaşi au rămas orfani de mamă, după ce femeia a fost răpusă de Covid: "Nici măcar n-am apucat să-mi iau la revedere de la ea sau rămas bun"