Antena Meniu Search
x

Trei copii din Timișoara sunt de negăsit, după ce au plecat de acasă. Nu se știe nimic de ei de trei zile

Trei copii, de 11, 12 și 13 ani au dispărut, de trei zile, de acasă, din Timișoara, iar polițiștii fac verificări pentru a-i găsi.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 23:10

Polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la dispariția a trei copii, de 11, 12 și 13 ani, din Timișoara. Cu aproximativ 3 zile în urmă, în data de 17 iunie, Holtea Armando-Ramin, Novacovici Ionuț și Novacovici David Andrei ar fi plecat împreună de la domiciliile lor din Timișoara, iar până în prezent nu au mai revenit, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Trei copii dispăruți fără urmă

Armando Ramin Holdea are o înălțime de 130 de centimetri, 35 de kilograme, păr negru, ochi căprui. Era îmbrăcat cu tricou negru, pantaloni scurți negri, îmcălțăminte sport de culoare închisă, șapcă neagră.

Ionuț Novacovici are înălțime 135 centimetri, 35-40 kg, păr negru, ochi căprui. Nu se știe în ce era îmbrăcat când a dispărut.

David Andrei Novacovici are o înălțime de 135 de centimetri, 35-40 kg, păr negru, ochi căprui. Nici în cazul lui nu se cunoaște îmbrăcămintea.

Oricine poate oferi detalii cu privire la cei trei copii este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Trei copii din Timișoara sunt de negăsit, după ce au plecat de acasă. Nu se știe nimic de ei de trei zile