Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei fete din Argeș s-au bucurat nespus când au găsit pe jos o borsetă cu 13.000 de euro. Ce au făcut când și-au văzut pozele pe Internet

Trei fete din Argeş s-au bucurat nespus când au găsit pe jos o borsetă cu 13.000 de euro. Au luat-o și au vrut să se bucure de câștigul facil, însă atitudinea li s-a schimbat la 180 de grade după ce au văzut că pozele cu ele luând banii au devenit virale pe Internet.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.02.2021, 16:44

  • Borseta cu 13.000 de euro aparținea unui piteștean de 38 de ani.

Borseta plină cu bani îi aparținea unui bărbat de 38 de ani care, cel mai probabil a pierdut-o, vineri, în momentul în care a coborât din mașină, într-o parcare de pe bulevardul Frații Golești din Pitești. Când și-a dat seama că îi lipsește, acesta a mers imediat la poliție să reclame ce s-a întâmplat.

În cauză a fost întocmit iniţial dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Poliţiştii au făcut verificări, au analizat imaginile făcute de camerele de supraveghere din zonă şi au făcut publice imaginile în mass-media. 

În imagini apăreau trei tinere, iar pe înregistrări se vedea cum una dintre ele ţine o borsetă. La câteva ore după mediatizarea imaginilor, vineri seara, la ora 22, speriate, cele trei tinere au predat borseta la Secţia 4 Poliţie Piteşti.

Fetele au vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani. Dacă nu ar fi restituit banii, cele trei s-ar fi ales cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei fete din Argeș s-au bucurat nespus când au găsit pe jos o borsetă cu 13.000 de euro. Ce au făcut când și-au văzut pozele pe Internet