Antena Meniu Search
x

Trei milioane de beculeţe împodobesc străzile Capitalei

Bucureştiul a îmbracat astăzi haine de sărbătoare. Trei milioane de beculeţe care împodobesc străzile Capitalei s-au aprins în urmă cu puţin timp. Cele mai spectaculoase ornamente sunt, desigur, pe străzile din centrul oraşului.

Vezi și

 Bucureştiul a îmbracat astăzi haine de sărbătoare. Trei milioane de beculeţe care împodobesc străzile Capitalei s-au aprins în urmă cu puţin timp. Cele mai spectaculoase ornamente sunt, desigur, pe străzile din centrul oraşului. George Ciubotaru este la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii şi ne spune care este atmosfera.

Anul acesta, traseul iluminatului festiv însumează 29 de kilometri şi cuprinde 46 de zone din Bucureşti.

Astfel, luminitele ornamentale vor fi aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Bălcescu, I.C Brătianu şi Unirii, de la Palatul Parlamentului până la la intersecţia cu Mircea Vodă, în Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii şi Piaţa Romană, pe bulevardul Dacia între Piaţa Romană şi Piaţa Gemenii, bulevardul Lascăr Catargiu, între Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei, Regina Elisabeta între Piaţa Universităţii şi Piaţa Kogălniceanu, bulevardul Carol între Piaţa Universităţii şi Piaţa Rosetti, bulevardul Dimitrie Cantemir şi bulevardul Tineretului.

Tot pentru sărbătorile de iarnă au mai fost împodobite: Fântâna de la Arhitectură, Calea Dorobanţi , Piaţa Victoriei, Calea Victoriei , bd. Aviatorilor între Piaţa Victoriei şi Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Naţiunilor Unite, Piaţa Constituţiei, Piaţa Rosetti, Piaţa Regelui, Piaţa Operei, pe Calea Moşilor şi pe şoseaua Colentina.

Vor mai fi aprinse beculeţe în mai multe intersecţii din Capitală: Calea Rahovei cu Ferentari, bulevardul Timisoara cu bulevardul Vasile Milea, în zona AFI Cotroceni, şoseaua Progresului cu Calea Rahovei, Colentina cu Mihai Bravu.

Ornamentele de sărbători vor lumina şi la intrările în Bucureşti de pe DN1, A2, A1 şi dinspre Giurgiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trei milioane de beculeţe împodobesc străzile Capitalei