Antena Meniu Search
x

Trei tineri morţi în Tulcea. Maşina lor s-a rupt în două, jumătate a zburat 50 de metri în urma impactului (Video)

Trei tineri au murit într-un groaznic accident în Tulcea, DN 22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant. Unul dintre ei a sfârşit pe loc, al doilea s-a stins în drum spre spital, iar al treilea a murit la câteva ore după accident.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.06.2019, 11:47

Trei tineri au murit într-un groaznic accident în Tulcea, DN 22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant
Trei tineri morţi în Tulcea. Maşina lor s-a rupt în două, jumătate a zburat 50 de metri în urma impactului - Facebook

Trei tineri au murit într-un groaznic accident în Tulcea, DN 22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant. Unul dintre ei a sfârşit pe loc, al doilea s-a stins în drum spre spital, iar al treilea a murit la câteva ore după accident.

Nenorocire mare, de Rusalii. Seara trecută, un şofer de 30 de ani, care avea permis de numai un an de zile, gonea pe o şosea din Tulcea când, între localităţile Cataloi și Nalbant a pierrdut controlul volanului.

Se pare că tânărul a intrat în depăşire pe linie continuă, însă s-a speriat când a văzut că din sens opus se apropie o altă maşină. A tras de volan atât de tare, încât a pierdut controlul şi s-a izbit de un copac, potrivit martorilor.

Împreună cu şoferul, în maşină se mai aflau doi prieteni de-ai acestuia. Toţi trei, cu vârste între 20 şi 30 de ani.

Trei tineri morţi în Tulcea, între Cataloi și Nalbant

În urma impactului devastator, maşina celor trei s-a rupt în două, jumătate aterizând la 50 de metri faţă de locul accidentului. Unul dintre pasageri a fost proiectat în partea dreaptă şi a murit pe loc. Şoferul încarcerat s-a stins în drum spre spital, iar pasagerul din spate a fost aruncat pe şosea, fiind preluat în stare critică de ambulanţă şi transportat la Spitalul de urgenţă Tulcea.

Din nefericire, şi acesta a murit în urmă cu puţin timp, bilanţul cumplitului accident din Tulcea ridicându-se astfel la trei morţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Trei tineri morţi în Tulcea. Maşina lor s-a rupt în două, jumătate a zburat 50 de metri în urma impactului (Video)