Antena Meniu Search
x

Tricoul Valentinei, fetița dispărută în Maramureș, găsit într-un râu. Copila e căutată de 3 zile

Continuă căutările în cazul Valentinei Rusnac, fetiţa de şase ani din judeţul Maramureş, care a dispărut în urmă cu trei zile. Sute de oameni, poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici verifică zona metru cu metru.

de Redactia Observator

la 12.05.2019, 20:09

Vezi și

Continuă căutările în cazul Valentinei Rusnac, fetiţa de şase ani din judeţul Maramureş, care a dispărut în urmă cu trei zile. Sute de oameni, poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici verifică zona metru cu metru. Au adus şi un excavator cu care răscolesc apele. Duminică, au găsit un prim indiciu într-un râu: tricoul pe care copilul îl purta în ziua dispariţiei. Anchetatorii se tem că Valentina a fost purtată de curenţi la kilometri de casă.

Echipele de salvatori răscolesc de trei zile tot. Au luat la pas malurile pârâului Tomnatec şi cele ale râului Repedea. Au dus şi un excavator,cu care sapă mai ales în zona podurilor. Cred că Valentina Rusnac ar fi putut rămâne agăţată de crengile aduse din amonte. Nici urmă însă de copilă.

Ultima oară, fetiţa a fost văzută în timp ce se juca cu sora ei mai mică, în apropierea casei. Ea a fost şi cea care le-a dat indicaţii preţioase poliţiştilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu cât trece timpul, oamenii se tem de ce e mai rău. Pericolul de înec este uriaş, pentru că nivelul apei a crescut după furtunile din ultimele zile. Poliţiştii nu exclud însă şi ipoteza răpirii. Aşa că oricine poate oferi informaţii care să ajute la găsirea Valentinei Rusnac este rugat să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Tricoul Valentinei, fetița dispărută în Maramureș, găsit într-un râu. Copila e căutată de 3 zile